Clientul poate opta pentru una din cele 2 metode de livrare:

 

1. Livrarea prin curier

2. Ridicare personala de la sediul Angel Trans

Livrarea prin curier

 

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii atparts.ro

Costul unei expeditii este de 15 lei pentru zonele care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat.

DIN CAUZA INFRASTRUCTURII SAU A DIVERSELOR PROBLEME CARE POT SA APARA IN TRAFIC, CURIERUL RAPID POATE SA PRELUNGEASCA TERMENUL DE LIVRARE PANA LA 48 DE ORE!

Pentru livrarea in localitatile care nu fac parte din reteaua nationala Urgent Cargus, la costurile de mai sus se adauga taxa pentru kilometrii suplimentari parcursi (0.8 RON + TVA)/km suplimentar ( AICI puteti verifica localitatile acoperite de Urgent Cargus ) .

GRATUITA pentru comenzi peste 200 lei in 24 de ore dupa confirmarea comenzii.

De mentionat faptul ca produsele vor fi trimise clientului dupa confirmarea platii, in cazul in care plata s-a efectuat prin OP.In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, curierul il va contacta pentru a conveni detaliile livrarii. Daca in termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, recomandam Cumparatorului sa refuze receptia lor si sa semnaleze acest incident imediat prin email la truckparts@angeltrans.ro sau prin telefon la unul din numerele afisate.

Programul de livrare al curierilor:

  • In Suceava, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 18.00, Sambata in intervalul orar 10.00 - 16.00 (doar in localitatile unde exista sediu Urgent-Cargus)
  • In tara, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 20.00, Sambata in intervalul orar 10.00 - 14.00

Costul unei expeditii este de 20 lei pentru zonele care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat.

DIN CAUZA INFRASTRUCTURII SAU A DIVERSELOR PROBLEME CARE POT SA APARA IN TRAFIC, CURIERUL RAPID POATE SA PRELUNGEASCA TERMENUL DE LIVRARE PANA LA 48 DE ORE!

Pentru livrarea in localitatile care nu fac parte din reteaua nationala Urgent Cargus, la costurile de mai sus se adauga taxa pentru kilometrii suplimentari parcursi (0.8 RON + TVA)/km suplimentar

Ridicarea produselor de la sediul firmei

 Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei (Strada Saliste, nr. 17, Scheia, Suceava) pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii un agent librariaroua.ro o sa va contacteze pentru a va transmite ora si data la care va puteti prezenta la sediu in vederea preluarii produselor.

 ► Comenzile plasate si confirmate 

în intervalul Luni - Vineri până în ora 13:00, sunt livrate în termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii.

 ► Comenzile plasate

 vinerea dupa ora 13:00, 

Sâmbătă si Duminică, se vor livra Marți.


Sus